Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LOVAS filmek

         A MENEDÉK

7bdd2090e02fde854856af5ea433b57f.jpg

Mika bizonyítványa rossz lett, így nem mehet el a régen várt táborba. Szülei a nagymamájához küldik vakációzni,akinek lovardája van . Mika itt ismerkedik meg Szélviharral,akit bezárva tartanak , mert félnek tőle.  Hogy segítsen a lovon, benevezi egy versenyre .

https://www.youtube.com/watch?v=N_dIGlH56qw

 

 

 

 

     Menedék 2

12f381bc50d8c98e8f4e0c9110e74350.jpg

Itt a nyári vakáció ideje .  Mika- t hatalmas örömmel tölti el, hogy újra láthatja Szélvihart.  A lovarda a csőd szélén áll , így fájó szívvel benevez egy magas díjazású versenyre, hogy megmentse a lovardát.  Szélvihar egyszer elszalad és Mika úgy dönt, követi  fekete csodalovát az erdőbe .  Nagy meglepetésben részesül : egy szürke kanca tűnik fel a bozótosban .  Hirtelen egy idegen fiú, Milan is felbukkan, aki azt állítja, a kanca vele szökött meg. A fiú megigéri, segít Mikának megnyerni a versenyt , de vajon még van idő megmenteni a lovardát ???

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-menedek-2-farm-lovaglas-lo-oO8lPynrzn1fGUyE

 

 

 

     Menedék 3

291967_1485460321.874.jpg

 

Mika álmában lovakat lát, akik egy vízesésnél élnek. Elutazik Andalúziába, hogy felkutassa szeretett lova őseit.

https://indavideo.hu/video/A_menedek_3

 

 

 

 

 

 A MENEDÉK 4

321577_1564138054.1095.jpg

 

Szélvihar veszélyben van, de Mika balesetet szenvedett, ezért nem tud segíteni. Kaltenbachra érkezik Ari, akinek szintén különleges kapcsolata lesz Szélviharral.

https://www.youtube.com/watch?v=qxzvA9ROD48

 

 

 

A menedék 5

2020 december

5586076.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=G0GIV_152RY

Egy heves nyári vihar miatt vándorlócirkusz érkezik Gut Kaltenbachba. Arit varázslatosan vonzza a lovas akrobaták világa, de látja a hátrányait is, mert a cirkuszi élet nehéz a lovaknak. Ezért akar segíteni Hurrikánon, az öreg lovon Szélvihar segítségével....

 

 

 

 

 

 

  HOLDTÁNC ÉS PEPITA - Pónikaland

 

91gnsg4r85l._ri_.jpg

 

Moondance  találkozik egy lóval az erdőben. A foltos állat gazdája nem túl kedves. Moondance üzletet köt vele,hogy segíthessen és cserébe lovagoljon Pepitán (Mert ő így nevezte el). Egy nap kéri hogy nevezhessen egy díjugrató versenyre, merthogy Pepita remek ugró ló.

1118full-moondance-alexander--2007--photo.jpg

 

 

 

 

 

 ZAFÍR

Dán családi film

Anna nővére titokzatos körülmények között esett le lováról Zafírról ,mely az életébe került. A balesetet állítólag a ló okozta.Anna úgy gondolja azzal tartozik testvérének ,hogy meglovagolja Zafírt.

Zafír, a címet adó ló  egy Fríz ló.

 

zafir-lovas.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       A LEGENDÁS MUSZTÁNG

családi film

 

0w3h.jpg

Egy városi lány elmegy vidékre, hogy musztángokat fotózzon. Közben igazságot tud meg egy legendás lóról, a fekete csődörről.

 

 

 

 

  A PARIPA

0e3.jpg

 

A Walt Disney életrajzi drámája figyelemre méltó megtörtént eseten alapul, aminek főhőse Penny Chenery és verseny lova Secretariat.

 

 

 

 

 

 

 HEARTLAND

0heartland-l.jpg

Lauren Brooke könyve alapján készült sorozat.

Amy Flaming rátalál egy lóra, ráveszi az anyját,hogy mentse meg az állatot. Baleset történik, Amy anyja meghal. A ló a  Spartan nevet kapja, és Amy azzal kezd foglalkozni, hogy bántalmazott lovaknak segít újra bízni az emberekben. Nagyon jó sorozat !

 

 

 

 

 

 

 

   A SUTTOGÓ

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-suttogo-cg8d1bTP7oo18zDM

A 14 éves Grace Maclean súlyos sérüléseket szenved,mikor baleset éri lova nyergében. Grace édesanyja Annie magazinszerkesztő rájön, hogy lánya sorsa és a ló sorsa összefonódik. Ezért lányával, és lovával Montanába utazik, az egyetlen suttogóhoz, Tom Bookerhez....a-suttogo-lovas-kep.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 LÉNA FARMJA

francia rajzfilm sorozat

0lena.jpg

Négy barát történeteit ismerheted meg, akik nemcsak rajongva szeretik a lovakat, hanem létrehoznak egy farmot, hogy a sérült lovakon segíthessenek.

 

 

 

 

 

 

   SZILAJ A VADVÖLGY PARIPÁJA

DreamWorks (nem Disney!)

https://videa.hu/videok/film-animacio/szilaj-a-vad-volgy-paripaja-UDmZ5z6BRWPsE4aF

a2319fcc619221eaa7e651b9f39b4fe2.jpg

Szilaj egy vad és fékezhetetlen musztáng, egy  napon harmonikaszót visz feléje a szél, és elindul megnézni, mi lehet az. Olyan lényeket lát, amiket életében nem látott - embereket. Az emberek azonban lasszóval elfogják,és eladják a lovasság katonáinak. Az Ezredes megparancsolja, törjék be a lovat, azonban senki sem jár sikerrel. Az Ezredes ekkor taktikát vált, kikötözi a lovat és nem ad neki sem inni- sem enni. Ekkor felbukkan egy kétlábú,egy dakota indián Kispatak, aki maga is az Ezredes fogja .

 

 

 

 

 

 A nagy vágta

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-nagy-vagta-1978-csaladi-film-vigjatek-dYMpDsbRF8mfjwbA

Egy amerikai lánynak meghalnak a szülei, így angol  bácsikájához kerül. Születik ott egy csikó, amely a saját lova lesz. A lóval versenyezni kezd...

a-nagy-vagta-lovas-film.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az álmodó ( DREAMER ) 

2005

  https://videa.hu/videok/film-animacio/az-almodo-4M22ko1sOURWDLxa

21906_23.jpg

 

Ben Crane a legjobb tréner, ám karrierje egy csapásra véget ér, amikor díjnyertes lova Sonya  lesérül. A tulajdonos számára a ló értéketlenné válik, ezért kirúgja Bent, a lóval és a csapatával együtt. Sorsuk kilátástalannak tűnik, ám ekkor Ben lánya, Cale lehetetlen kéréssel fordul az apjához : gyógyítsák meg Sonyát.

 

 

 

 

 

 

FLICKA

0flicka-0ckls.jpg

Katy kibukik a drága magániskolából. Nem tudja, hogyan közölje ezt apjával, aki a farm bevételéből finanszírozza tanulmányait. A botrány elkerülhetetlen, ha csak nem talál ki valamit. A szerencse mellé szegődik, amikor sikeresen befog egy vad musztángot. Azt reméli Flicka betörésével bebizonyíthatja apjának, hogy képes a farmot vezetni. A farmot azonban bátyjának szánják. Miközben a lovat próbálja betörni, a háta mögött eladják jó pénzért a rodeósoknak. Katy cowboynak adja ki magát és elmegy a rodeóra, azonban rajt helyett elszökik a lóval, és találkozik egy pumával ......

 

 

 

  Flicka 2

0flicka-2.jpg

Carrie igazi nagyvárosi tinédzser. Élete a feje tetejére áll, amikor a nagymamájánál súlyos betegséget diagnosztizáltak. Carrie így kénytelen elhidegült apjához költözni, annak a lovastanyájára. A lány magányosnak érzi magát, már vissza menne a városba, mikor találkozik egy fekete musztánggal, Filckával....

 

 

 

 

 

 Flicka 3 - a vidék büszkesége

0flicka3.jpg

Toby farmja leégett, ezért az újjáépítésig munkát vállal egy másik farmon, ahová magával viheti a lovát. Munkaadója Lindy kettesben maradt a lányával Kellyvel. Toby musztángja rögtön összebarátkozik a lánnyal. Apja halála óta a lány nem járt versenyekre,   pedig ígéretes díjugratónak tartották.

 

 

 

 

 

BIBI & TINA - A nagy verseny

0bibi-tina.jpg

                   

Bibi Tinánál tölti a nyarat. A kastélyba azonban váratlan vendég érkezik, Szofia. Tina és  Szofia féltékenyek lesznek egymásra, Alex miatt, akit Falko gróf internátusba akar küldeni. Edzenek a lovas versenyre, amin a gazdag Kakmann úr is részt vesz a villámgyors lován, Fantastico-n.

        

Itt megnézheted a filmet :  https://indavideo.hu/video/Bibi_es_Tina_I_-_A_Nagy_Verseny_Magyar_Szinkron_-_DVDRip

 

 

 

 

    BIBI & TINA -  Elátkozva

0-bib-tina-2.jpg

 

Falko grófot kirabolják, a rendőrség nyomozásba kezd. Alex nem bízik a hatóságban, ezért elkezd nyomozni Bibivel és Tinával. Eközben a Martin-majorban tábort szerveznek a gyerekeknek, mert nincs bevételük. Felbukkan a különös Schmüll család, akik szüleik nélkül érkeznek, ám mindenki lovagolni szeretne, ami nagyon furcsa ....

https://indavideo.hu/video/Bibi_es_Tina_II_-_Elatkozva_Magyar_Szinkron_-_DVDRip

 

 

 

 

 

BIBI & TINA - Lányok a fiúk ellen

0bibi-tina-3--f.jpg

 

Falkeinstein-be érkeznek a testvériskola diákjai.  A lányok és a fiúk között konfliktus alakul ki, és Alexnek döntenie kell, hogy Tinával marad, vagy az új barátait választja.

https://indavideo.hu/video/Bibi_es_Tina_III_-_Lanyok_A_Fiuk_Ellen_Magyar_Szinkron_-_DVDRip

 

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 74904
30 nap: 717
24 óra: 33